Cursus op maat

Cursus op maat

WTB Trainingen is onderdeel van De Techniekschool. Met deze ervaren technische opleider trainen we al jaren allerlei werknemers in deze brede sector. Onze aanbod is breed georiënteerd en onze cursussen zelf zijn gespecialiseerd tot in de detail. Kortom, je kan bij ons terecht voor elke technische cursus die je kan bedenken!

Technische cursus op maat bij WTB Trainingen

Wij bieden technische cursussen in allerlei soorten. Maar ook voor een cursus geheel op maat kan je bij ons terecht. Dit geldt voor zowel nieuwe als huidige trainingen. Alles aan onze cursussen is aanpasbaar aan de wensen van jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat we de perfecte training creëren.

Allemaal leuk en aardig, maar wat betekent een cursus op maat nu eigenlijk? Bij ons betekent het dat alles aanpasbaar is naar jouw wensen. Zo kunnen we de data en cursustijden geheel richten op de behoeften van jouw bedrijf.

Meer weten over de mogelijkheden? Of vragen over de cursus? Neem gerust contact op met Frank van Kan voor meer informatie. Hij is bereikbaar via 06 21 33 01 84.